261191202
    Σε αυτό το σημείο του ιστότοπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη σύνταξη αιτήματος προσφοράς. Οι τιμές αφορούν μόνο το κομμάτι της εκτύπωσης (χαρτί,μελάνια,μήτρες, υπηρεσία εκτύπωσης, μετεκτυπωτική επεξεργασία, κ.α.)  αλλά ΟΧΙ το κομμάτι της δημιουργίας και επεξεργασίας ηλεκτρονικής μακέτας.     Κάθε έντυπο έχει ελάχιστο αρχικό κόστος παραγωγής. Όσο ανεβαίνει η ποσότητα, αυτό το κόστος επιμερίζεται, ενώ σε πολύ μεγάλες ποσότητες (π.χ.50.000τεμ για φυλλάδια) γίνεται αμελητέο ανά τιμή τεμαχίου.
2022 Entipografiki
Πολύτιμες γνώσεις για να επικοινωνούμε καλύτερα...
Σχετικές πληροφορίες με την παραγγελία σας, αρχεία γραφιστικής και κόστη
Σχέσεις Αποδόσεων
Χρόνος = Κόστος
Γραφιστικό Τμήμα
Σχέσεις Αποδόσεων
Διαδικασία Εκτύπωσης, Ροή παραγωγής
2 3 1 0   2 2 4 0 7 6

Αίτημα Προσφοράς

e n t i p o g r a f i k i @gmail.com
     Για να λάβετε απάντηση σε ένα αίτημα οικονομικής προσφοράς θα πρέπει να αναφέρονται λεπτομερώς όσα από τα παρακάτω στοιχεία και χαρακτηριστικά αφορούν το προϊόν σας. Διατηρούμε λοιπόν, κάθε δικαίωμα να σας απαντήσουμε εντός 1 εργάσιμης μέρας (μ.ο. ~24-30 ώρες από τη λήψη του e-mail) ή και να μη σας απαντήσουμε, αν κρίνουμε ότι δεν επαρκούν οι πληροφορίες που μας δίνετε. Είδος Εντύπου (σύμφωνα με τις κατηγορίες μας) * Διάσταση: Ύψος χ Πλάτος (ανοιχτό ή κλειστό αν έχει δίπλωμα-τσάκα) * Είδος και Γραμμάρια (ή πάχος Χαρτιού σε micrο) * Ποσότητα, τεμάχια * Όψεις Εκτύπωσεις και αριθμός-ονομασία χρωμάτων/όψη * Αντίγραφα αυτογραφικού χαρτιού και αναφορά χρωμάτων των αντιγράφων (απαραίτητο μόνο αν πρόκειται για μπλοκ). Αρίθμηση Σελίδες βιβλίου,τετραδίου,εντύπου Αλλαγές εκτύπωσης στοιχείων σε ένα ή περισσότερα μέρη της ποσότητας (π.χ. σύνολο 1000 κάρτες, που όμως θα είναι: 500 κάρτες εταιρείας, 300 κάρτες με όνομα Χ και 200 κάρτες με όνομα Υ) Εξτρα εργασίες: 1. αρίθμηση (οριζόντια ή κάθετη), διαφορετικές σειρές, 2. δίπλωμα ή τσάκα (αριθμός, θέση), 3. πλαστικοποίηση (όψεις, υφή), 4. περφορέ (αριθμός, θέση), 5. κόλλημα ή καρφίτσα (πάνω ή πλάγια αριστερά), 6. είδος βιβλιοδεσίας: εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, χοντρό, με ράχη, σπιράλ πάνω ή πλάγια, 7. καλούπι, σχήμα, κοπτικό, 8. θερμοτυπία-μεταλλοτυπία (ασημοτυπία, χρυσοτυπία), 9. βαθυτυπία-γκοφρέ (μέσα, έξω), 10. λαμινάρισμα (κόλλημα 2 ή περισσοτέρων χαρτιών μεταξύ τους για παχύτερο αποτέλεσμα) 11. spot UV, 12. μεταβλητά δεδομένα, κ.α. Προσχέδιο, φωτογραφία ή τελικό αρχείο σε μορφή pdf, jpg, tiff, png, cdr, ai, psd. Άλλες τεχνικές λεπτομέριες ή στοιχεία όπως εκτύπωση φόντου ως την άκρη-άκρες του εντύπου(ώστε να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερο χαρτι) Όπως καταλαβαίνετε, για ένα αίτημα ή μία παραγγελία σας που είναι απόλυτα εξατομικευμένη, με την πινελιά σας (καθώς γράφει τα στοιχεία σας, το λογότυπό σας, το σχέδιο σας, κ.α.) και ετοιμάζεται κατ' αποκλειστικότητα, συντελούν όλα τα παραπάνω στοιχεία-χαρακτηριστικά. *οι πληροφορίες είναι υποχρεωτικές
Σημαντικές πληροφορίες για τα αιτήματα προσφοράς που μας στέλνετε...
    Τέλος, για την απάντηση και τον υπολογισμό μίας προσφοράς προς εσάς χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που μας δίνετε, να συντάξουμε και να αποστείλουμε την προσφορά μας με εκτιμώμενο χρόνο ενασχόλησης από 15λεπτά έως και ώρες (για κατι πιο εξεζητημένο που τότε, πρέπει να τρέξουμε θεωρητικά όλα τα στάδια για την εκτέλεση της παραγγελίας σας**).     Τυχόν, περαιτέρω ανταλλαγή e-mail για διευκρινίσεις-παραλείψεις σας στο αρχικό e-mail σας, αποτελεί έξτρα χρόνο και εργατοώρα που θα πρέπει να πληρωθεί αν θέλετε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του υπολογισμού της οικονομικής προσφοράς. Αν το αίτημα σας περιλαμβάνει περισσότερες από 3 παραλλαγές των χαρακτηριστικών του εντύπου συμπεριλαμβανομένου και τις διαφορετικές ποσότητες, πιθανόν θα λάβετε απάντηση μόνο για μέρος του αιτήματός σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αν είναι δυνατόν το αρχείο που θα τυπωθεί.     Ορίζουμε ως συμβολικό ποσό, τα 5€ εφάπαξ ανά προσφορά κι έχει ως σκοπό την επιβεβαίωση της επιθυμίας σας να κανετε μια παραγγελία στο κατάστημά μας, την αποζημείωσή μας για το χρόνο και για τις γνώσεις που σας μεταφέρουμε πάνω στη τυπογραφεία. Σε περίπτωση ανάθεσης της συγκεκριμένης παραγγελίας, το παραπάνω ποσό αφαιρείται από το πληρωτέο. **πρώτες ύλες, στάδια επεξεργασίας, τεχνικά θέματα, χρόνος ετοιμασίας που ποικίλλει για κάθε στάδιό της.
Πολύ σημαντικό!!!
    Για να τυπωθεί ένα έντυπο πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ένα ηλεκτρονικό γραφιστικό αρχείο. Αυτό δημιουργείται είτε από εσάς ερασιτεχνικά (αν ασχολέιστε και έχετε τις ανάλογες βασικές γνώσεις) είτε αναθέτοντάς το σε γραφίστα. Η υπηρεσία αυτή είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τυπογραφίας και υπολογίζεται ξεχωριστά στο κόστος ενός εντύπου.      Σήμερα, ο όρος “έτοιμη μακέτα” σημαίνει τελικό ηλεκτρονικό αρχείο, έτοιμο προς εκτύπωση από ένα τυπογραφείο.     Το τυπογραφείο μας διαθέτει τμήμα γραφιστικής, όμως εξυπηρετεί τις εσωτερικές ανάγκες του, καθώς και μικροδιορθώσεις που προκύπτουν από αρχεία επανεκτύπωσης πελατών μας.
Μακέτα, σχέδιο, αρχείο εκτύπωσης,…
Ζητήστε μας προσφορά, εύκολα και γρήγορα
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 038478705000